Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Az általunk készített honlapok olyan technikai és látvány elemeket tartalmaznak, melyek a meglévő ügyfelek megtartását és az új ügyfelek megszerzését biztosítja, valamint a modern marketing eszközök teljes tárházát magában foglalja.

Tekintsd meg az általunk készített weboldalakat és néhány választható sablont

OHH MY BAG

Étterem

Gyáliboksz

Webshop

HÁZTARTÁSI GÉP SZERELŐ

Paintball

Miért fontos a hogy mindenkinek legyen weboldala?

Az online világ egyre nagyobb mértékben teret hódít a marketing szolgáltatások területén. Az emberek online felületen való tartózkodásának mértéke folyamatosan nő, ezért a honlap a kapcsolatteremtés eszközei közül a jövőben az első helyre lép.

Mi az amit tartalmazni kell egy profi weboldalnak?


Technikai elemek
 

  • Reszponzív. Bármely eszközön is nézed a weboldalt jól nézzen ki és jó felhasználói élményt nyújtson. Mobil first szemlélet figyelembevétele. A felhasználók 70%-a mobiltelefonon végzi a kereséseket.  A Google kereső is előnyben részesíti a mobilra optimalizált oldalakat.
  • Keresőoptimalizált (SEO) A Google-nél alkalmazott algoritmus szerinti lehető legjobb organikus besorolás elérése. 
  • Felhasználóbarát kialakítás, egyszerű gyors elérési utak
  • Felhasználóbarát admin felület
  • Landing page-ek készítése


Látványelemek

  • Jól megválasztott grafikai elemek
  • Jól kialakított szín és képvilág
  • Mozgó animációk
  • Slider-ek
  • Videók

A weblap készítésnél a legfontosabb szempont a modern kialakítás, az egyedi megjelenés, navigálhatóság, átlátható felépítés

A honlapkészítésnél a képi elemek professzionális kidolgozása, jól megfogalmazott magasszintű szövegírás, egyedi felhasználói élmények

Az SSL rendszer biztosítja a cég és az ügyfél számára a biztonságos adatáramlást

A honlapkészítés szerves részét képezi az online marketing, melyről részletesebben a következő oldalakon olvashat SEO, Tartalom Marketing, Marketing Stratégia, Digitális PR

Nagykunsági templomok útján

Művészet

Hosszúpályi Bormúzeum

Ügynökség

Hajdúvitéz

Online Képzés

A weboldal készítés lépései

A honlapkészítés megkezdésekor tisztáznunk kell partnerünknek honlapra, webáruházra vagy mindkettőre van-e szüksége.

A vállalkozás működésének felmérése, jelenlegi arculat, jelenlegi marketing, logó, régi weboldal tartalma, és ha a régi arculatban szükséges változtatni akkor közösen a megrendelővel a megfelelő irányba változtatunk.

Közösen kiválasztunk egy olyan sablont, ami az ügyfél igényeihez legközelebb áll, vagy teljesen a nulláról építünk újjat( Az első megoldás hamarabb megoldásra vezet). A meglévő adatok alapján mind technikailag mint látvány szempontjából az ügyfél elképzeléseihez igazítjuk.

A honlap vagy webáruház oldalai szerkesztése során az online marketing segítségével felkutatjuk a versenytársak weboldalaiból fakadó előnyöket és új egyedi elemekkel kiegészítve készítünk professzionális weboldalt.

Miért ajánlott a wordpress?

Rengeteg variációs lehetőség, gyors, biztonságos, ügyfél által egyszerűen kezelhető. Az Digitall Sapiens Kftnél az online értékesítésre és marketingre specializált WordPress CMS (tartalomkezelő rendszer)-re szakosodtunk. A rendszer előnye, hogy gyorsabban és olcsóbban kivitelezhető, mint az egyedi fejlesztésű honlap. Ezzel szemben a honlap gyors, biztonságos a folyamatos biztonsági mentéseknek, frissítéseknek köszönhetően.

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!