Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

MEGÁLLÍTÓ TÁBLÁK

MEGÁLLÍTÓ TÁBLÁK

Plakátok már 60 Ft-tól , poszterek és tapéták 2500 Ft/nm ártól kaphatóak. Hívjon minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írjon nekünk Facebook-on vagy emailben: info@digitallsapiens.hu.

  • EGYEDI TERVEZÉS: 3D dekorációs betűk elemek jól látható igényes külsőt biztosítanak partnereink üzletien kívül és belül egyaránt. Törekszünk a színek és formák harmóniájával és világítás technikai eszközök segítségével magas színvonalú látványt nyújtani.  Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapják partnereink amit elképzeltek, amire vágytak.

  • EGYEDI MÉRETEK, FORMÁK: A dekorációs betűk méretileg és formailag végtelen variációban valósíthatóak meg. 3D dekorációs elemeket elkészítjük közvetlenül falra, táblára, háttér, vagy körvonal világítással.

  • 3D DEKOR BETŰ GYÁRTÁS: A gyártás helyben történik kiváló, rendszeresen karbantartott 3D vágó géppel . A gyártást 24-72 órán teljesítjük. A dekorbetűk vastagsága 2,3,5 és 10 cm-es lehet. Színét tekintve bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani. A betűk hátulsó felületére bármilyen színben világító ledsort be tudunk építeni.

  • IDŐTÁLLÓ, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK: Az alapanyagoknál figyelembe vesszük, hogy a dekorációs betű kültérre, vagy beltérre kerül az élettartam miatt.  A betűket nagy szilárdságú xps habból, habosított pvc ből, műanyagból fából és akár fémből is el tudjuk készíteni.

  • RENDELÉS: 3D dekorációját megrendelheti tőlünk emailban, telefonon, vagy akár személyesen is. A már kész  anyagot  minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!