Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

3D DEKORBETŰK

3D betű már 40000Ft/nm ártól kapható. Hívj minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írjon nekünk Facebook-on vagy e-mailben: info@digitallsapiens.hu.

  • EGYEDI TERVEZÉS: 3D dekorációs betűk elemek jól látható igényes külsőt biztosítanak számodra üzleten kívül és belül egyaránt. Törekszünk a színek és formák harmóniájával és világítás technikai eszközök segítségével magas színvonalú látványt nyújtani.  Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapod amit elképzeltél, amire vágysz.

  • EGYEDI MÉRETEK, FORMÁK: A dekorációs betűk méretileg és formailag igen sok variációban valósíthatóak meg. 3D dekorációs elemeket elkészítjük közvetlenül falra, táblára, háttér, vagy körvonal világítással.

  • 3D DEKOR BETŰ GYÁRTÁS: A gyártás helyben történik kiváló, rendszeresen karbantartott 3D vágó géppel . A gyártást 24-72 órán teljesítjük. A dekorbetűk vastagsága 2,3,5 és 10 cm-es lehet. Színét tekintve bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani. A betűk hátsó felületére bármilyen színben világító ledsort be tudunk építeni.

  • IDŐTÁLLÓ, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK: Az alapanyagoknál figyelembe vesszük, hogy a dekorációs betű kültérre, vagy beltérre kerül az élettartam miatt.  A betűket nagy szilárdságú xps habból, habosított pvc ből, műanyagból fából és, akár fémből is el tudjuk készíteni.

  • RENDELÉS: 3D dekorációd megrendelheted tőlünk e-mailban, telefonon, vagy akár személyesen is. A már kész  anyagot  minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!