Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

PLASZTIKKÁRTYÁK

Plasztikkártya már 80 Ft-tól kapható. Hívj minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írjon nekünk Facebook-on vagy emailben: info@digitallsapiens.hu.

  • PROFESSZIONÁLIS TERVEZÉS:   A  minőségi plasztik kártya legföbb tulajdonsága, hogy tartamazza a funkiójának megfelelő legfőbb adatokat szép figyelemfelkeltő külsővel rendelkezik, mely neked, vagy a kártya kiállítójának társadalmi pozicionálást is jelent . Grafikusaink törekednek arra, hogy mindig a legtöbbet hozzák ki elképzeléseidből.  Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapod amit elképzeltél, amire vágysz.

  • STANDARD MÉRET: Alapvetően plasztikkártya méretek 85,6×54 mm és ettől nem is nagyon szokás eltérni, mivel a kártya tartók ehhez vannak kitalálva, így a méret helyett a felületnemesitési lehetőségek, valamint a színek harmóniájával lehet egyedivé tenni ezen termékeket. , Színek számát tekintve 1 vagy több színes formában is készítünk kártyákat. Az oldalak tekintetében 1 és két oldalas kártyákat egyaránt előállítunk.

  • PLASZTIK KÁRTYA GYÁRTÁS: A nyers kártyát kártyanyomtatóval nyomtatjuk, domborítjuk, vagy arany, ezüst stb. felület nemesítéssel tesszük teljesen egyedivé.

  • PRÉMIUM ALAPANYAGOK: A plasztik kártya alapanyaga egy erre a célra kifejlesztett műanyag (PVC, PC, composit), melyet lehet  fehér áttetsző, vagy színezett. Az alap kártya tartalmazhat NFC chipet, vagy egy más chipes megoldást, vagy a bankkártyáknál is használt mágnes csíkos megoldás is rendelkezésedre áll.

  • RENDELÉS:  Egyedi Kártyádat megrendelheted tőlünk emailban, telefonon, vagy akár személyesen is. Amennyiben a szerkesztés készen van. Az anyagot minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!