Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

NÉVJEGY- ÉS KEDVEZMÉNYKÁRTYA

NÉVJEGY- ÉS KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Névjegykártya, Kedvezménykártya már 15 Ft-tól kapható. Hívj minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írjon nekünk Facebook-on vagy emailben: info@digitallsapiens.hu.

  • KIVÁLÓ TERVEZÉS:  névjegykártyád az első pillanatban sugározza a minőség és elegancia harmóniáját. Egy szép és pontos névjegynek tartalmaznia kell a legfőbb adatokat (név, titulus, telefonszám, e-mail cím, cím), valamint egy jól megválasztott és egyértelmű képet, logót, motívumot minimum. A névjegyet minden esetben érdemes az általad képviselt arculathoz ígazítani. Ötleteket adunk névjegykártyád kiváló kivitelezéséhez. Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapod amit elképzeltél, amire vágysz. Kedvezménykártyáink az általad elképzelt és szükségesnek talált adatokat és elemeket tartalmazzák.

  • ÁLTALÁNOS ÉS EGYEDI MÉRETEK, FORMÁK: Mindenki által ismert névjegy méret 90×50 mm-es méret, melyetől az egyediség érdekében egyre többször térünk el (Sarok kerekítés, alakra santcolás) . A névjegyeink jelentős részét felület nemesítéssel (Fóliázás (fényes, matt)), lakkozás, formalakkozás aranyozás) látjuk el a maximálisan kívánt hatás elérése érdekében.A kedvezménykártyák általános mérete a következő 90x50mm, A6(148x105mm), LA4 (210×99 mm), de teljesen egyedi méretek is készítünk.

  • NÉVJEGYEINK GYÁRTÁSA: A gyártás helyben történik kiváló, rendszeresen karbantartott nyomdai gépekkel. Kisebb példányszámok esetén azonnal megvárható. Minimum 72 db névjegyet állítunk elő. 1000 db feletti mennyiség esetén 24 órán belül tudjuk vállalni a termék elkészítését.

  •  ALAPANYAGOK: A 250gr/m2-es súlyú prémimum minőségű kreatív papíroktól kezdve, a műanyag alapanyagú (PP, PVC, PE PC) és hagyományosan használt 350 gr/m2 súlyú matt és fényes felületű műnyomókra dolgozunk. Csúcs minőség garantált!

  • RENDELÉS: Névjegy- és kedvezménykártyádat megrendelheted tőlünk emailban, telefonon, vagy akár személyesen is. Amennyiben a szerkesztés készen van. Az anyagot minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!