Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

MOLINÓK, ÉPÜLETHÁLÓK

MOLINÓK, ÉPÜLETHÁLÓK

Molinó és Meshháló 2900 Ft/nm ártól kapható. Hívj minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írj nekünk Facebook-on vagy emailben: info@digitallsapiens.hu.

  • EGYEDI TERVEZÉS: Molinó, épület háló tervezése során a távolról is jól látható, akár autóból is jól olvasható szöveg méret mellet törekednünk kell a háttérelemek, képek színharmóniájára annak érdekében, hogy az emberi szemet vonzzák. Ötleteket adunk molinód kiváló kivitelezéséhez. Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapod amit elképzeltél, amire vágytál.

  • ÁLTALÁNOS ÉS EGYEDI MÉRETEK, FORMÁK:  A nyomtatást tekintve két alap típusa létezik az egy oldalas, és a kétoldas molinó. Méretét tekintve a molinó, mesh háló minden esetben az adott rögzítési hely méretéhez igazodik az 50×50 cm-es mérettől a giga méretű akár 10×10 méteres felületekre is. Nagyobb méret esetén az épület hálót ajánljuk könnyebb súlya miatt.

  • MOLINÓ GYÁRTÁS: A gyártás helyben történik kiváló, rendszeresen karbantartott nyomdagépekkel. A molinót, épülethálót minden esetben széles formátumú nyomdagépen gyártjuk. A gyártást 24-48 órán teljesítjük. A molinókat, épülethálókat alap esetben szegve, gyűrűzve állítjuk elő, de kérésed alapján más megoldásokat is alkalmazunk.

  • IDŐTÁLLÓ, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK:  Az alapanyagoknál figyelmebe vesszük, hogy a molinó kültérre, vagy beltérre kerül, az élettartam miatt. Az épületháló esetében csak kültléri alapanyagot használunk. Minden esetben biztosítjuk a szép éles tiszta nyomtatási képet. A garantált élettartam minimum 1 év.

  • RENDELÉS: Molinódat, épülethálódat megrendelheted tőlünk emailban, telefonon, vagy akár személyesen is. Amennyiben a szerkesztés készen van. Az anyagot minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!