Tekintsd meg
népszerű termékeinket
és akciós ajánlatunkat!

FÓLIÁK

Nyomtatott és plotterezet fólia  2500 Ft/nm ártól kapható. Hívj minket bizalommal Tel.: +3670/6174321, vagy írjon nekünk Facebook-on vagy emailben: info@digitallsapiens.hu.

  • PRECÍZ, MINŐSÉGI SZERKESZTÉS: Az fóliák alapvető funkciója, hogy az adott felületet reklámfelületként használva, design-os megjelenést biztosítson  telephelyed, üzleted számára, úgy, hogy a céggel kapcsolatos információk jelzés értékkel és figyelemfelketéssel is birjanak.  Formába öntjük, ötleteket adunk a kiváló kivitelezéséhez. Gyorsnyomdai rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal mintát készítsünk, mely alapján biztosan azt kapják partnereink amit elképzeltek, amire vágytak.

  • EGYEDI MÉRETEK: Fóliáink gyártása során minden esetben az adott fóliázandó felülethez igazítjuk a méreteket, az igényeid szerint. 

  • ABLAKFÓLIA  GYÁRTÁS: A gyártás helyben történik kiváló, rendszeresen karbantartott  széles formátumú nyomdagépekkel. A gyártás követően szükség szerint matt vagy áttetsző fóliával látjuk el a felületet a mechanikai hatások ellen.

  • PRÉMIUM ALAPANYAGOK: Fényáteresztés szempontjából több féle fólia létezik. Ennek megfelően a normál fehér fólia esetén nem lehet ki- és bellátni, kevés fényt ereszt át. Savmart fólia esetén nem lehet ki-és belátni, de több fényt ereszt át. A One vision fólia, pedig egy olyan lyukacsos fólia, amely a kilátást lehetővé teszi, de a belátást nagymértékben korlátozza.  Anyagaink vastagsága minimum 100 mikron. Garanciális élettartam 2-5 év. 

  • RENDELÉS: Fóliád megrendelheted tőlünk emailban, telefonon, vagy akár személyesen is. Amennyiben a szerkesztés készen van. Az anyagot minden esetben pdf. formátumban kérjük leadni.

+36 70 617 4321 • info@digitallsapiens.hu • 4029 Debrecen, Domb utca 1.
Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 9:00-17:00, Szombat, Vasárnap: Zárva

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AMIT KERESEL

EGYEDI ÖTLETED VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK!